awahlbom: (rasputin)
Anders Wahlbom ([personal profile] awahlbom) wrote2012-11-17 11:54 pm
Entry tags:

[NaBloPoMo] Dag 17

Inget vettigt gjort idag heller. Jag har satt in en del negativ från senaste halvåret i därför avsett album, laddat upp bilderna jag tog på Orbital i torsdags (vissa kräver röd-blå 3D-glasögon), nästan kommit igenom disken och pratat med [livejournal.com profile] thette och [livejournal.com profile] kjn, men annars blev det just inte mycket.


DSCF0599


Orbital var för övrigt mycket trevliga att se och höra. Förutom en del klassiker som "Halcyon + On + On", "Belfast", "Impact" och "Chime" körde de också en myckenhet låtar från nya plattan Wonky, som jag köpte efteråt men inte hunnit lyssna in mig riktigt på än, och ett riktigt tungt och fint arrangemang av Doctor Who-temat. En väl använd torsdagkväll, på min ära.

Bonus: en japansk mormor och hennes katt.

[identity profile] fluffboll.livejournal.com 2012-11-18 12:30 am (UTC)(link)
Jag läste en post igår, från länge sen nu, där du uttryckte din besvikelse över att aldrig ha sett Orbital innan de splittrades. Jag är väldigt glad att du har kunnat göra det nu. :)

[identity profile] awahlbom.livejournal.com 2012-11-18 10:15 pm (UTC)(link)
Det minns jag lite vagt. Visst diskuterade vi band som Orbital, Hardfloor och Infected Mushroom den gången? Måste ha varit någon gång 2005-06 eller så...

Nå, Orbital var i alla fall värda att vänta på. :-)